Jelenlegi hely

Fizessünk bankkártyával a cégkivonatért

Fizessünk bankkártyával a cégkivonatértAz online beszerzés ma már szinte minden területen működik, nincs ez másképp a cégkivonatok esetén sem. Minden eddiginél egyszerűbb cégkivonatot beszerezni, csak néhány kattintásra van szükség hozzá a megfelelő cégkivonat kibocsátó weboldalakon. Sokan vannak azonban a mai digitális világban, akik nem szeretnek minden weboldalon bankkártyával fizetni, cégkivonat igénylése esetén azonban ez a legjobb megoldás. Bemutatjuk, miért.

Először is meg kell említeni, hogy cégkivonatot csak akkor készítenek számunkra, ha kifizettük azt, így csak az előreutalás és a bankkártyás fizetés jöhet szóba. A két lehetőség közül azonban a bankkártyás fizetés az, amely nem csak, hogy sokkal gyorsabb, hanem azonnali befizetést tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy jelentősen felgyorsul az ügyintézési folyamat segítségével.

Különösen előnyös a bankkártyás fizetés, ha Es3-as (e-hiteles) cégkivonatra van szükségünk. Ilyenkor ugyanis a sikeres bankkártyás fizetést követően a rendszer néhány percen belül kiküldi az elkészített cégkivonatot e-mailben. Előreutalás esetben azonban meg kell várni, amíg beérkezik az utalás.

A bankkártyás fizetés nem csak gyors, hanem teljesen biztonságos is. A fizetés nem a cégkivonat kibocsátó cég felületén történik, hanem a fizetési felületet biztosító bank, rendszer felületén megy végbe. 2021 januárjától még biztonságosabb lett a bankkártyás fizetés, ugyanis a bankok áttértek a kétlépcsős azonosításra, így már csak a kártyaadatok ismerete sem elég ahhoz, hogy valaki online vásárolni tudjon egy bankkártyával.

Back to top